Gündem

Kayseri Talas’ta kütüphanelerden online hizmet

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketinin ardından uzaktan eğitim sistemine geçilmesi üzerine Talas Belediyesi kütüphaneleri de sunduğu olanaklarla öğrencilerin ders çalışma noktaları oluyor.

Atatürk Bulvarı Talas girişinde yer alan Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane başta olmak üzere Talas Belediyesi tarafından hizmete sunulan semt kütüphaneleri öğrenciler için ideal ders çalışma mekanları haline geldi. Bünyesinde barındığı internet gibi imkanlar sayesinde online dersler başta olmak üzere öğrencilere çalışma ortamı sunuyor.

Kütüphanelerin çok güzel ders çalışma ortamı oluşturduğunu söyleyen öğrenciler, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Öğrenci İrem Albay, evde ders çalışmanın zor olduğunu ve kütüphanenin bu noktada güzel bir ortam oluşturduğunu belirterek Başkan Yalçın’a teşekkürlerini iletti.

Bir diğer öğrenci Halis Bolat da “Kütüphane ortamında çalışma daha etkili oluyor. Kütüphanede internet olması da ders çalışmamızı kolaylaştırıyor. ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir