Gündem

Ünlü Kadınların En Çok Tercih Ettiği Dalgalı Saç Modelleri

Saçlarınız ister doğal kıvırcık olsun, ister saç tellerinize boyut kazandırmaya çalışıyor olun, ünlü kadınların en çok tercih ettiği dalgalı saç modelleri göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca az bakım gerektiren harika bir saç modeli seçeneği sunarlar.

Tüm kadın saç modelleri için : https://www.musttafa.com/

Bir pixie kesim, lob veya başka bir kısa stil denemek isteyip istemediğinize, birkaç perçem ekleyerek saç tellerinize yeni bir görünüm verebilirsiniz. Bu, dalgalı saç kesiminize daha fazla doku ve hareket kazandıracaktır. Kaküller de yüzünüzü çerçevelemenin iyi bir yoludur.

Dalgalı bayan saç modelleri için : 70 Fabelhafte Abgehackte Bob Frisuren für Frauen 2023

Dalgalarınızı tanımlamanın yanı sıra kahküller, dalgalı saç stilinize biraz 70’ler havası katmanın harika bir yoludur. Bu saç modeli aynı zamanda bir gece için mükemmeldir.

Dalgalı saçınıza doku katmanın başka bir yolu da katmanlar eklemektir. Katmanlar, saç stilinize boyutsallık ve tonlarca hacim katar. Katmanlar ayrıca dalgalarınıza hareket katmanın harika bir yoludur.

Deneyebileceğiniz bir başka dalgalı saç kesimi de açılı lob. Lob, daha uzun ön kısımlara ve arkada daha kısa şeritlere sahiptir. Bu kesim yuvarlak yüzler için harikadır. Bu tarz kalın dalgalı saçlar için de iyi bir seçim olabilir.

Dalgalı saçlarınızı şekillendirmenin bir başka yolu da yandan süpürülmüş bir peri kesimidir. Bu saç stilini elde etmek kolaydır ve ısı olmadan yapılabilir. Pixie saç modeli saç tellerinizi patlatacak.

Orta kısmı öne çıkaran dalgalı bir saç kesimini de deneyebilirsiniz. Bu tarz yüzünüzü çerçeveleyecek ve saç tellerinize daha fazla hareket kazandıracaktır. Orta kısım da dalgalı saç modelinize dengeli bir görünüm kazandıracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir