Genel

Dava Kazanmayı Kolaylaştıran Hukuk Bürosu

 2014 yılında kurulan Çelik Hukuk Bürosu müvekkillerinin açtıkları davaları veya haklarına açılan davaları kazanmaları için çalışıyor. Dava kazanmayı kolaylaştıran çalışmalar yapan büro farklı hukuk alanlarındaki profesyonelliği sayesinde davalar konusunda her adımın bilinçli şekilde atılmasını sağlıyor. Bu sayede hukuk bürosundan hizmet alan kişiler memnun olarak ayrılıyorlar.

 Hangi Alanlarda Çalışıyor?

 Avukat Revan Çelik tarafından kurulmuş olan büroda kişilere farklı hukuk alanlarında hizmet veriliyor. Sonuç odaklı hizmet sunma amacıyla kurulan büroda şu alanlarda çalışma yapılıyor; işçi alacak davaları, tahliye davaları, kurumsal icra takibi, kira tespit davaları ve aidat alacak davaları bulunuyor. Bu alanlardaki davalar ve danışmanlık için hizmetleri hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak mümkün oluyor.

 Nerede Hizmet Veriyor?

 2014 yılında kurulmuş olan hukuk bürosu İstanbul Tuzla’da hizmet veriyor. Dava açmak veya haklarında açılan davaları kazanmak için avukata ihtiyaç duyan kişiler Tuzla’da bulunan büroya giderek talep ettikleri hizmetleri alıyorlar. Avukatlık ve danışmanlık hizmetleri için büroya haftanın 7 gününde de gitmek mümkün oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir