Genel

Super Haber İle Her Yaşa Hitap Eden Haberler

 Süper Medya tarafından hayata geçirilen Super Haber her yaşa hitap eden haberler yapıyor. Böylelikle okuyucular yaşlarına ve ilgi alanlarına hitap eden haberleri takip ederek yeni bilgilere kolay yoldan erişiyorlar. Magazinle ilgilenen kişiler sitede bulunan magazin haberlerini inceleyerek ünlüler dünyasında hangi gelişmeler olduğunu öğrenme imkanı bulunuyor. Sporla ilgilenen kişiler maçlar ve transferlere dair tüm gelişmelere ulaşma imkanı buluyorlar.

 Okuyucuların Bulabileceği Haber Türleri

 Her yaşa hitap edebilecek haberleri yayınlayan sitede okuyucuların bulabileceği birden fazla haber türü bulunuyor. Bu türler ayrı kategori ve başlıklar altında paylaşıldığı için kolayca ulaşılıyor. Sitede okuyucuların bulabileceği haber türleri ise şunlardan oluşuyor; teknoloji, dünya, otomobil, ekonomi, tarım, sürdürülebilirlik ve emlak bulunuyor. Ayrıca sitede röportajlara yer veriliyor.

 Ekonomiye ilgi duyan kişiler ekonomi başlığı altında borsa İstanbul, fahiş fiyat, zam ve indirim haberleri bulunuyor. Bu haberler yeniden eskiye doğru sıralanarak okuyucuların en üstte en yeni haberleri görebilmeleri sağlanıyor.

 Çok Aranan Haber Başlıkları Paylaşılıyor

 İnsanlar tarafından bazı haberlere diğer haberlerden daha çok ilgi gösteriliyor. Bu nedenle Super Haber sitesinde en çok aranan haber başlıkları da paylaşılıyor. Ana sayfada özel olarak hazırlanan bölümde paylaşılan bu haber başlıkları arasında ise sosyal yardımlar, indirim katalogları, dizi haberleri, ünlülerin hayatları ve dünya gündeminden haberler bulunuyor. Bu sayede okuyucular arama yapmadan en çok okunan haberleri okuyarak siteden yararlanmaya başlıyorlar.

 Popüler Haberler Sosyal Medyada Paylaşılıyor

 Super Haber sitesinde hazırlanan popüler haberler sosyal medyada paylaşılıyor. Bunun için okuyucuların sosyal medya hesaplarının olması yeterli oluyor. Asgari ücret zam haberlerine ait linkleri alan okuyucular hesaplarından kolayca paylaşım yaparak takipçilerine güzel haberleri ulaştırıyorlar. Yayınlanan haberler twitter, facebook, whatsapp, pinterest ve linkedin üzerinden kolayca paylaşılıyor.