Gündem

Endüstriyel Mutfakların Pişirme Sürecinde Yenilikçi Çözümler

Fabrika, otel, yemekhane, restoran, pastane, kafe ve bar gibi işletmelerin pişirmeden sunuma kadar mutfak alanında ihtiyaç duyduğu tüm endüstriyel mutfak ekipmanları, markanın yüksek teknolojiye sahip üretim tesislerinde üretilmektedir.

Sanayi tipi mutfaklar için üretilen ekipmanlar, gelişmiş ülkelerin üretim sürecinde uyguladığı inovatif fikir ve yenilikçi yaklaşımlardan ilham alınarak markanın kalite prensibini en somut hali olarak karşınıza çıkmaktadır.

Düşük Isıda Hızlı Pişirme Sağlayan Konveksiyonlu Fırınlar

Paslanmaz çelik saçtan üretilen konveksiyonel fırınlar,Sanayi mutfak ekipmanları içerisinde yer almaktadır. İçerisinde ısının homojen bir şekilde dağılımını sağlayarak gıdaların eşit ve dengeli olarak pişmesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede serviste maksimum lezzete kapı açan konveksiyonel fırınlar, elektrikli ve gazlı olmak üzere iki farklı seçeneğe sahiptir.

Birbirinden farklı pişirme modları ile kullanıcıya farklı opsiyonlar sunan konveksiyonel fırınlar, otomatik güvenlik önlemleri sayesinde mutfakta çalışanlara yüksek güvenlikli alanlar yaratmaktadır.

Set Üstü Pişiriciler

Fastfood işletmelerinin mutfaklarında vazgeçilmez bir ürün olarak döner ocakları, set üstü pişiriciler kategorisinde yer almaktadır. Dönerin belirli bir ısıda ve eşit miktarda pişmesini sağlayıp, servise hazır hale getirilen döner ocakları, paslanmaz çelik saçtan üretildiği için uzun ömürlü kullanım avantajını beraberinde getirir. Güç kaynağı, motor ve radyanına göre farklılık gösteren döner ocakları, müşterilerin taleplerine uygun boyutlarda özel olarak tasarlanmaktadır. Sanayi tipi bulaşık makinesi gibi sanayi mutfak ekipmanlarının üretimini gerçekleştiren markanın web kataloğunu inceleyebilir, ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir