Genel, Sağlık

Bayrampaşa Veteriner Kliniği

Bayrampaşa veteriner kliniği her tülü evcil hayvanın bakım ve tedavisini yapıyor. Alanında tecrübeli ve uzman veteriner hekimler minik dostlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyor. Mevcut hastalıkları tedavi etmenin yanı sıra ileride daha az hastalanmamaları için gereken tüm önlemleri alıyorlar.

Veteriner Bayrampaşa olarak kedi, köpek gibi evcil hayvanların daha konforlu bir hayat sürmesini sağlıyorlar. Sağlık problemleri gibi bakımlarıyla da yakından ilgileniyorlar. Geniş hizmet yelpazesi içerisinde hem yavru hem de yetişkin canlı dostlarımızın tüm gereksinimlerini karşılıyorlar.

Tam Donanımlı Veteriner Kliniği

Standart veteriner kliniklerinin aksine tam donanımlı olarak hizmet veriyorlar. Acil veteriner  doğum, yoğun bakım, dahiliye, koruyucu hekimlik, kardiyoloji, dermatoloji gibi birçok alanda tanı ve tedavi gerçekleştiriyorlar.

Klinikte kanser hastası evcil dostlarımız için kemoterapi ünitesi bulunuyor. Röntgen, geriatri, diş hekimliği ve ameliyat gibi daha birçok alanda da standardı yüksek hizmetler sunuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir