Sponsorlu Bağlantılar

İbrahim Murat Gündüz “Şampiyonlar uçar, otobüsle seyahat etmezler”

İbrahim Murat Gündüz “Şampiyonlar uçar, otobüsle seyahat etmezler

 

İbrahim Murat Gündüz, Türkiye’nin saygın iş insanlarından ve spor yatırımcılarından bir tanesidir. Gündüz, ulusal sporculara ve onların faaliyetlerine belirgin bir maddi ve manevi destek sağlamıştır. Gündüz, Portekiz’de gerçekleşecek olan Dünya Kickboks Şampiyonası’na Türk Milli Kickboks Takımı’nın katılımına destek verdiğini açıklamış ve “yüksek hedeflere erişme zamanıdır” ifadesini kullanmıştır.

 

Gündüz, Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın milli takımı Portekiz’e otobüsle taşıma planına ciddi bir eleştiri getirerek, “Şampiyonlar uçar, otobüsle seyahat etmezler. Şampiyon sporcularımızı uçakla Portekiz’e taşıyın, ulusal sporcularımıza uçmanın yakışacağını, ulusal sporcularımıza hak ettikleri değeri verin” demiştir.

 

Gündüz, ulusal sporcuların hak ettikleri değeri alması gerektiği konusunda ısrarlı bir figürdür. “Ulusal gururumuz olan sporcularımızın her zaman en iyisini hak ettiğine inanıyorum” diyen Gündüz, Kayıcı’nın ulusal sporculara olan tutumunu eleştirmiş ve bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtmiştir. Bu, Gündüz’ün sporculara verilen değer ve sporcuların motivasyonu konusundaki yaklaşımını göstermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir